skip to Main Content
Μασούτης logo
Arla PROTEIN

Σχετικά με την εταιρία Μασούτης

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη από τον Διαμαντή Μασούτη ο οποίος άνοιξε το πρώτο σούπερ μάρκετ της αλυσίδας στην καρδιά της πόλης. Είναι αμιγώς ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση. Μarket leader στη Βόρεια Ελλάδα και από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά. Ελέγχει 389 καταστήματα: 349 super market, 14 Grand Μασούτης, 1 πράσινο κατάστημα, 24 Cash & Carry, 1 dark store και διαθέτει υπερσύγχρονο Logistics Center στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης (εγκαταστάσεις 62.000 τ.μ., οικόπεδο 145.000 τ.μ.).

Τα σούπερ μάρκετ Μασούτης είναι για τους καταναλωτές τα «οικονομικά και ελληνικά» σούπερ μάρκετ που εμπιστεύονται.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της είναι αρωγός πρωτοβουλιών και δράσεων που κινούνται στη γραμμή της αλληλεγγύης και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Η Μασούτης πρεσβεύει και προωθεί τα ιδεώδη του αθλητισμού, δίνοντας ειδική βαρύτητα στη σωματική δραστηριότητα.

Σχετικά με την εταιρία ARLA

Η Arla Foods ξεκίνησε την πορεία της πριν 120 χρόνια στη Δανία, είναι η 4η μεγαλύτερη γαλακτοκομική εταιρεία στην Ευρώπη και 6η στον κόσμο, καθώς και ο μεγαλύτερος παραγωγός οργανικών προϊόντων παγκοσμίως. Είναι συνεταιριστική και ανήκει σε ~8.400 γαλακτοπαραγωγούς. Βασική αρχή στην Arla είναι ο σεβασμός προς τη διατροφή των καταναλωτών και προς τον πλανήτη μας. Αυτό γίνεται πράξη καθώς οι φάρμες και τα γαλακτοκομεία της εταιρείας ακολουθούν τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UN Sustainable Development Goals), για το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Μέσω της προϊοντικής σειράς Arla PΡΟΤΕΙΝ, σε αυτή τη συνεργασία η εταιρεία θα υποστηρίξει όλους τους συμμετέχοντες στις ακαδημίες (αθλητές και προπονητές) για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα προϊόντα Arla PROTEIN (ροφήματα γάλακτος, puddings, cottage cheese & κίτρινο τυρί σε φέτες) περιέχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και αποτελούν τον ιδανικό σύμμαχο για όσους γυμνάζονται κι έχουν έναν δυναμικό τρόπο ζωής και όσους θέλουν να ακολουθήσουν μια υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητά τους.

Σχετικά με την εταιρία ΕΛΤΑ (Ελληνικά Ταχυδρομεία)

Ο Όμιλος ΕΛΤΑ αποτελείται από τη μητρική εταιρεία «ΕΛΤΑ» και τη θυγατρική εταιρεία «ΕΛΤΑ Courier». Είναι 100% θυγατρική του Υπερταμείου/Growthfund και αποτελεί τον φορέα παροχής καθολικής υπηρεσίας για την Ελλάδα. Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία είναι σήμερα ο πλέον αξιόπιστος πάροχος απλών, σύγχρονων και ποιοτικών υπηρεσιών ταχυδρομείου, ταχυμεταφορών και χρηματοοικονομικών συναλλαγών, σε κάθε σημείο της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος έχει ξεκινήσει ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ψηφιακού μετασχηματισμού που προβλέπει ένα ευρύ σύνολο ψηφιακών έργων για την αναβάθμιση και την αυτοματοποίησή του καθώς και την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Με πλούσια ιστορία σχεδόν 200 ετών, τα ΕΛΤΑ έχουν να επιδείξουν έντονο κοινωνικό έργο που συχνά συνδέεται με τις εκδόσεις γραμματοσήμων και τα ευαίσθητα κοινωνικά μηνύματα που επιλέγουν να μεταφέρουν μέσα από αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα ΕΛΤΑ κυκλοφόρησαν το Μάρτιο του 2024 τη Σειρά «Uniquall-ΟΛΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ» και μετέφεραν τα μηνύματα του UniquAll σε όλο τον κόσμο.  Παράλληλα, στήριξαν οικονομικά το έργο του UniquAll προσφέροντας μέρος των εσόδων από την πώλησή αυτών των γραμματοσήμων, για τους σκοπούς του.